Beroepsopleiding Managementassistent

Als directiesecretaresse of managementassistent heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Je werkt voor een manager of directielid en neemt hem of haar veel werk uit handen: van agendabeheer tot het voeren van correspondentie of het aanleveren van informatie voor belangrijke verslagen. In deze uitdagende functie is geen dag hetzelfde. Er wordt dan ook van je verwacht dat je een brede kennis hebt, snel kunt schakelen, actief meedenkt en initiatief toont.

Wil je de spin in het web zijn voor je directie, manager of managementteam? En wil je zelfstandig en efficiënt werken als managementassistent? Haal dan het diploma Managementassistent!

 

Deze opleiding bestaat uit 6 modules:

  1. Basiskennis Boekhouden (BKB®)/Elementair Boekhouden
  2. Secretariaatspraktijk
  3. Notuleren
  4. Communicatie & Management
  5. Zakelijke Correspondentie Nederlands
  6. Engels

Het opleidingsniveau van deze cursus is vergelijkbaar met MBO-4, wordt erkent door de brancheorganisatie, het examen wordt afgenomen door De Nederlandse Associatie voor Examinering https://www.associatie.nl.

 

Examen
Bij deze praktijkopleiding is het mogelijk examen te doen en in het bezit te komen van een gekwalificeerd diploma. Met deze ENDIVOR opleiding wordt je goed voorbereid op het examen. De examens worden afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

Het praktijkdiploma Managementassistent is erkend door brancheorganisaties.

Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen. De opleiding wordt verzorgd op MHBO-niveau. Het is wel belangrijk dat je de Nederlandse taal goed begrijpt en redelijk spreekt en schrijft. Door hard te werken en een goede motivatie kun je ook vanuit een lagere opleidingsachtergrond instromen.

Dagopleiding Avondopleiding
Studieduur 28 weken 56 weken
Aantal lessen 56 lesdagen
let op: je volgt 2 lessen op dezelfde dag
112 lessen
Frequentie 2 dagen per week 2 avonden per week
Lestijden 9:30-12:30 uur en
13:00-16:30 uur (telkens inclusief een pauze van 15 minuten)
18:30-22:00 uur (inclusief een pauze van 15 minuten)

Lesgeld: €3.705,- inclusief cursusmateriaal en vrij van BTW.

Examengeld: ca €175 per onderdeel.

Deze groepscursus wordt gegeven vanaf minimaal 6 deelnemers.

Het maximale aantal deelnemers is circa 10 deelnemers.

Dagopleiding

Start in overleg

Inschrijven of meer informatie?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.