Over ons

ENDIVOR: hét opleidingsinstituut voor opleidingen, cursussen en trainingen op maat en afgestemd op jouw persoonlijke of bedrijfgerelateerde wensen en ontwikkelingsbehoeften.

Onze kerntaak

ENDIVOR ontwikkelt programma’s, stelt leerdoelen op en geeft adviezen aan individuen, maar ook aan teams en organisaties/bedrijven. Met als resultaat: een cursus, training of opleiding die aansluit bij de praktijksituatie en/of je interesses in jouw werkgebied. We kijken ook naar de duur en de praktische mogelijkheden. Dankzij moderne technologie kunnen wij de nieuwste technieken toepassen in onze opleidingen en trainingen.

Bij ENDIVOR draait het om de focus scherp te houden: op jouw resultaten, op jouw behoeftes en wensen, op jouw professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Bij ENDIVOR geloven wij dat je nadat je nieuwe kennis opdoet in een training of opleiding, je meer kunt dan je vooraf dacht. De wereld wordt hierdoor groter en vol nieuwe mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Kom eens langs! ENDIVOR organiseert elke twee maanden voorlichtingsdagen. Elders op de website vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten. Vooraf aanmelden is gewenst.

Tijdens onze voorlichtingsdagen geven we jou meer informatie over onze cursussen en opleidingen. Je komt meer te weten over de opleiding die bij je past, over de lessen en de sfeer van de cursus of opleiding. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij een van de cursussen of opleidingen.

Onze missie is het om individuen en organisaties tot groei te inspireren. Dit realiseren wij door opleidingen, trainingen en dienstverlening aan te bieden die past bij de wensen en behoeften van onze klanten.

We leven in een tijd waarin je je continu moet blijven ontwikkelen, als individu en als bedrijf. De opleidings- en onderwijsmarkt is continu in beweging. ENDIVOR wil gezien worden als betrouwbare, innovatieve en professionele speler en partner. We blijven onszelf en onze omgeving met een open mind voortdurend ontwikkelen en we investeren in duurzame relaties.

We kunnen pas goed ons werk uitvoeren als we ook zelf constant met leren en ontwikkelen bezig zijn. Alleen dan kunnen we de juiste adviezen en lessen geven. Bij ENDIVOR is een dag niet geleerd, een dag niet geleefd. Iedereen leert elke dag. Door continu nieuwe kennis op te doen, onze kennis te delen, door nieuwe kennis toe te passen en de schouders eronder te zetten, groeien we steeds verder, niet alleen in ons werk, maar ook als individu. Docenten en trainers van ENDIVOR zijn afkomstig uit de praktijk. Ze zijn op de hoogte van alle noviteiten en ontwikkelingen in het werkveld en de bijbehorende processen. Ze weten precies wat er speelt.

ENDIVOR verzorgt op verschillende plaatsen in Nederland praktijkopleidingen en cursussen die aansluiten bij wat de hedendaagse maatschappij vraagt. Wij onderscheiden ons door onze praktische benadering, we betrekken de werkpraktijk in onze opleidingen en trainingen. We koppelen theorie aan de praktijksituatie en de kennis en vaardigheden waar je al over beschikt. Het resultaat: je kunt de aangereikte kennis en/of nieuwe inzichten meteen de volgende dag in de praktijk brengen. Zo geven wij een zekerheid van het behalen van je erkende diploma of certificaat.

Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar je al over beschikt. Bovenal staan bij ons jouw werkervaring en werkpraktijk altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Werken aan jezelf, werken aan je team, werken in je organisatie? ENDIVOR is dé opleider voor jou als individu die zijn kennis, inzicht en vaardigheden wil ontwikkelen. Dat kan zijn om je huidige werk beter en/of efficiënter uit te voeren of om een ander carrièrepad in te slaan. ENDIVOR biedt daarvoor praktische opleidingen, cursussen en trainingen, op maat voor jou en voor bedrijven.

We luisteren naar jouw wensen, we nemen de tijd om via een stukje persoonlijke geschiedenis de stap te zetten naar jouw doel voor de toekomst. We stellen samen met jou een programma samen waarmee jij je doel kunt bereiken.

ENDIVOR is ontstaan door de passie van oprichtster Lilian Walter-Tebi om mensen te inspireren. Het doel is helder: een bedrijf met een persoonlijk karakter worden waar de groei en bloei van individuen en bedrijven centraal staan. Groei kan zowel professioneel als op het gebied van persoonlijk geluk zijn.

Geschiedenis ENDIVOR
Onze geschiedenis gaat terug naar 2009. Toen werd de eenmanszaak Tama Talentcentrum opgericht. We begonnen met het verzorgen van trainingen en workshops voor werkzoekenden, het begeleiden van mensen bij het vinden van een baan, het verzorgen van Nederlandse taallessen en het begeleiden van startende ondernemers. Om doorgroei mogelijk te maken werd het bedrijf in 2016 omgezet in een besloten vennootschap Kenniscentrum Tama Alphen en Tama Re-integratiediensten bv binnen de TAMA Holding bv.

In mei 2018 kreeg ENDIVOR haar nieuwe naam. Vandaag is ENDIVOR met haar hoofdlocatie in Den Haag uitgegroeid tot een belangrijke en sterke speler op de opleidingsmarkt.

ENDIVOR heeft het Blik op Werk-keurmerk en is partner van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Het keurmerk biedt garantie op kwaliteit. Onze organisatie wordt jaarlijks getoetst om te bewaken of wij nog aan de eisen van het kwaliteitskeurmerk voldoen.

Daarnaast is ENDIVOR geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Deze registratie houdt in dat wij aan de kwaliteitscode voor (kort) beroepsonderwijs voldoen. Hierdoor kunnen we onze opleidingstrajecten btw-vrijgesteld aanbieden.